Găsește informația dorită

1. Comisia de concurs anunță rezultatele probei scrise pentru ocuparea
funcției publice vacante de specialist (în gestionarea activelor publice) :

Casapu Uliana – nota finală 3,5

Conform Regulamentului, candidații care au obţinut la proba scrisă nota
finală mai jos de 6, nu sunt admiși la interviu.

Citește mai mult: Rezultatele Concursului pentru ocuparea funcției publice vacante de specialist (în gestionarea activelor publice)

Potrivit rezultatelor ședinței Comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director al instituției de învățământ extrașcolar - Școala Sportivă nr.2 din mun.Cahul, învingător al concursului este dl Țînțîruc Andrei, cu media finală de concurs – 9,48.

Citește mai mult: Rezultatele Concursului pentru ocuparea funcţiei vacante de director al instituției de învățământ extrașcolar - Școala Sportivă nr.2 din municipiul Cahul.

Potrivit rezultatelor ședinței Comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director al instituției de învățământ extrașcolar Școala Sportivă nr.1 din mun.Cahul, învingătoral concursului este dl Papana Vladimir, cu media finală de concurs – 10,40.

Citește mai mult: Rezultatele Concursului pentru ocuparea funcţiei vacante de director al instituției de învățământ extrașcolar - Școala Sportivă nr.1 din municipiul Cahul.

Potrivit rezultatelor ședinței Comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director al instituției preșcolare Creșa-grădiniță nr.8 ,,Prichindel” din mun.Cahul, învingător al concursului este dna Bogos Angela, cu media finală de concurs – 10,6.

Citește mai mult: Rezultatele Concursului pentru ocuparea funcţiei vacante de director al instituției de învățământ preșcolar, creșa-grădinița de copii nr.8 ,,Prichindel” din municipiul Cahul.

Rezultatele Concursului pentru ocuparea funcţiei vacante de director al
instituției de învățământ preșcolar, creșa-grădinița de copii ,,Garofița” din
s.Cotihana, municipiul Cahul.

Potrivit rezultatelor ședinței Comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director
al instituției preșcolare Creșa-grădiniță ,,Garofița” din s.Cotihana, mun.Cahul,
învingător al concursului este dna Mitioglu Maria, cu media finală de concurs – 12,02.

Citește mai mult: Rezultatele Concursului pentru ocuparea funcţiei vacante de director al instituției de învățământ preșcolar, creșa-grădinița de copii ,,Garofița” din s.Cotihana, municipiul Cahul.

Subcategories

Page 1 of 4